epoxy gulve

En slidstærk og alsidig løsning

epoxy gulv

Epoxy gulve er blevet utrolig populært i de seneste år, og med sine enestående slidstærke egenskaber overgår det andre typer af gulvmaling.

Epoxy er en alsidig løsning, der passer til alle brancher og områder: det anvendes lige fra industrielle miljøer til private hjem, både på gulve og vægge, og endda til beskyttelse af stålkonstruktioner i havnebassiner. Kun fantasien sætter grænser for epoxyens anvendelighed!

De færreste er klar over at epoxy, udover at være en gulvbelægning, også bruges til andre formål, såsom opbygning af vindmøllevinger, surfboards og som forsegling på printplader for at gøre mobiltelefoner vandtætte.

Epoxy er et alsidigt to-komponentprodukt bestående af hærder og resin, som, når de blandes sammen, udløser en kædereaktion. Dette resulterer i dannelsen af en slidstærk, skridsikker og langtidsholdbar plastbelægning på gulvet, der samtidig er let at rengøre.

epoxy gulv

Epoxy fås i et bredt udvalg af farver, herunder Ral- og NCS-farver, samt i en klar form.

En af de mange fordele ved epoxy er dens modstandsdygtighed over for stærke kemikalier som benzin og olie. Desuden er det miljøvenligt, da det ikke indeholder opløsningsmidler.

Uanset om du ønsker en tynd eller tyk belægning, en hård eller fleksibel overflade, en klar eller farvet finish, samt om du har brug for en hurtig eller langsom hærdende variant, så tilbyder epoxymulighederne. Det kan anvendes på forskellige materialer som træ, metal, beton, asfalt med mere.

Vores tjenester omfatter skræddersyet design og levering af dit nye epoxygulv, der er tilpasset dine præcise ønsker og behov. Du har en bred vifte af farve- og overfladevalg at vælge imellem for at få det bedste resultat til din specifikke opgave.

galleri

Se flere billeder af designgulve og bliv inspireret

Bliv ringet op af SG seest gulvteknik og få en uforpligtet samtale