Om os

Fugefri gulve siden 2012
Seest gulvteknik - Vi gør os umage

Hos Seest Gulvteknik har vi +25 års erfaring og vi tilbyder med landsdækkende service, godt håndværk og kompetente gulvlæggere.

Hos Seest Gulvteknik møder du dygtige og erfarne folk, som står klar til at råde og vejlede dig, til at finde præcis den type gulv, der passer bedst til dit behov. Seest Gulvteknik tog sine første skridt som en enkeltmandsvirksomhed i 2012.

Vores rejse begyndte med udførelse af opgaver lokalt, primært i og omkring Kolding. Siden da har vores virksomhed gennemgået en imponerende udvikling, og vi er i dag stolte over at være vokset, beskæftigende flere medarbejdere.

Vores kundekreds strækker sig over hele landet, og vores ekspertise dækker næsten alle typer fugefri gulve.

I de seneste par år har vi haft fornøjelsen af at arbejde på spændende projekter for anerkendte virksomheder som Løgismose, Chr. Hansen, Stryhns Gruppen, Døhler Danmark, Hk Scan og mange flere.

Derudover har vi leveret mange af vores gulvløsninger til idrætscentre, haller, hoteller og en lang række andre erhverv.

Vi værdsætter alle vores kunder og stræber altid efter at levere gulvløsninger af højeste kvalitet, der opfylder dine unikke behov. Vores primære fokus ligger på erhvervsgulve, hvor vores ekspertise og dedikation kommer til fuld udfoldelse.

Er du en privatperson, er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Hvem er vi?

Hos Seest gulvteknik møder du dygtige og erfarne folk, som står klar til står til at råde og vejlede dig, til at finde præcis den type gulv, der passer bedst til dit behov. 

Søren Uth

Indehaver

Bjarke Svenningsen​

Projektleder​

Bliv ringet op af SG seest gulvteknik og få en uforpligtet samtale